ICT Serbia

Bez autora
May 11 2015

Beogradski sajam, pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Privredne komore Srbije i Društva za informatiku Srbije, organizuje Sajam informacionih i komunikacionih tehnologija - ICT Srbija u terminu od 11. do 15. maja 2015. u sklopu Sajma tehnike.Cilj sajma ICT Srbija je da se na jednom mestu okupe najvažniji i najuticajniji nosioci informaciono komunikacionih tehnologija iz Srbije i okruženja, kako bi se potencijalnim investitorima, poslovnim saradnicima i krajnjim korisnicima omogućio uvid u nivo njihovog dostignutog stepena razvoja i osvojenosti tehnologija, proizvoda i usluga.

ICT SerbiaBeogradski sajam, pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Privredne komore  Srbije i Društva za informatiku Srbije, organizuje Sajam informacionih i komunikacionih tehnologija - ICT Srbija u terminu od 11. do 15. maja 2015. u sklopu Sajma tehnike.

Cilj sajma ICT Srbija je da se na jednom mestu okupe najvažniji i najuticajniji nosioci informaciono komunikacionih tehnologija iz Srbije i okruženja, kako bi se potencijalnim investitorima, poslovnim saradnicima i krajnjim korisnicima omogućio uvid u nivo njihovog dostignutog stepena razvoja i osvojenosti tehnologija, proizvoda i usluga.

ICT Srbija u saradnji sa nadležnim ministarstvima treba da omogući direktne poslovne kontakte sa zvaničnim delegacijama zemalja od interesa za Republiku Srbiju u cilju prikaza mogućnosti domaćih potencijala, predstavljanje projekata od nacionalnog interesa i mogućnost uključenja ICT u njihovu realizaciju.

Više informacija možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik