82. međunarodni poljoprivredni sajam

Bez autora
May 09 2015

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu je vodeći sajam iz oblasti agrobiznisa na prostoru Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope.U sedam sajamskih dana susreću se i povezuju proizvođači, trgovci, stručnjaci, naučnici, političari, privredne delegacije, predstavnici medija i posetioci iz svih oblasti društvenog i pivrednog sektora. Ove godine Sajam poljoprivrede, 82. po redu, biće održan od 9. do 15. maja.

82. međunarodni poljoprivredni sajamPoljoprivredni sajam u Novom Sadu je vodeći sajam iz oblasti agrobiznisa na prostoru Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope. U sedam sajamskih dana susreću se i povezuju proizvođači, trgovci, stručnjaci, naučnici, političari, privredne delegacije, predstavnici medija i posetioci iz svih oblasti društvenog i pivrednog sektora. Ove godine Sajam poljoprivrede, 82. po redu, biće održan od 9. do 15. maja.

Inoviranjem sajamskih sadržaja i uvođenjem aktuelnih tema, prezentacijom novih proizvoda, ideja i projekata, Poljoprivredni sajam u Novom Sadu ostaje vitalan i snažan, s tradicija dužom od osam decenija.

Na Sajmu su u 2013. godini predstavljeni proizvodi iz 60 zemalja, publika je došla iz 30 zemalja sa četiri kontinenta, organizovano je 40-ak kongresnih skupova, tri meseca su trajala ocenjivanja kvaliteta proizvoda u 32 robne grupe i priređena je najveća Nacionalna stočarska izložba u Srbiji. Međunarodni poljoprivredni sajam iz godine u godinu jača poziciju na sajamskom tržištu i proširuje ulogu promotera poljoprivrede – čiji je razvoj strateška tačka Vlade Republike Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik