Nova kreditna linija za preduzetnice

Bez autora
Feb 12 2015

Predstavnici Investiciono-razvojnog fonda (IRF), Ministarstva za ljudska i manjinska prava i Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori, potpisaće sjutra Sporazum o saradnji kojim će biti predviđena nova kreditna linija za žene preduzetnice. Iz Ministarstva za ljudska i manjinska prava je saopšteno da se tim sporazumom potvrđuje posvećenost strateškim ciljevima Crne Gore usmjerenih ka unaprijeđenju ženskog preduzetništva. Taj dokument je potvrda značajnijeg doprinosa ekonomskom osnaživanju žena u Crnoj Gori kroz novu kreditnu liniju sa značajno povoljnijim uslovima kreditiranja, osmišljenoj da obezbijedi konkretan poticaj ženskom preduzetništvu, navodi se u saopštenju. Sporazum će potpisati ministar za ljudska i manjinska prava, Suad Numanović, predsjednik IRF-a, Zoran Vukčević i stalni predstavnik UNDP-a u Crnoj Gori, Norimasa Shimamura.

Nova kreditna linija za preduzetnicePredstavnici Investiciono-razvojnog fonda (IRF), Ministarstva za ljudska i manjinska prava i Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori, potpisaće sjutra Sporazum o saradnji kojim će biti predviđena nova kreditna linija za žene preduzetnice.

Iz Ministarstva za ljudska i manjinska prava je saopšteno da se tim sporazumom potvrđuje posvećenost strateškim ciljevima Crne Gore usmjerenih ka unaprijeđenju ženskog preduzetništva.

“Taj dokument je potvrda značajnijeg doprinosa ekonomskom osnaživanju žena u Crnoj Gori kroz novu kreditnu liniju sa značajno povoljnijim uslovima kreditiranja, osmišljenoj da obezbijedi konkretan poticaj ženskom preduzetništvu”, navodi se u saopštenju.

Sporazum će potpisati ministar za ljudska i manjinska prava, Suad Numanović, predsjednik IRF-a, Zoran Vukčević i stalni predstavnik UNDP-a u Crnoj Gori, Norimasa Shimamura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik