Finansijske izvještaje podnijeti do 28. februara

Bez autora
Feb 18 2015

Ministarstvo finansija Republike Srpske saopštilo je da su obveznici predaje finansijskih izvještaja opšte namjene dužni da podnesu te izvještaje za proteklu godinu najbližoj poslovnoj jedinici Agencije za posredničke, informatičke i finansijske usluge /APIF/ najkasnije do 28. februara.Obveznici koji ne sačine finansijske izvještaje opšte namjene za navedeni obračunski period i ne podnesu ih u APIF–u propisanom roku čine prekršaj za koji je propisana novčana kazna.

Finansijske izvještaje podnijeti do 28. februaraMinistarstvo finansija Republike Srpske saopštilo je da su obveznici predaje finansijskih izvještaja opšte namjene dužni da podnesu te izvještaje za proteklu godinu najbližoj poslovnoj jedinici Agencije za posredničke, informatičke i finansijske usluge /APIF/ najkasnije do 28. februara.

Obveznici koji ne sačine finansijske izvještaje opšte namjene za navedeni obračunski period i ne podnesu ih u APIF–u propisanom roku čine prekršaj za koji je propisana novčana kazna.

Kazna za pravna lica iznosi od 3.000 do 15.000 KM, a 300 do 1.500 KM za odgovorno lice u pravnom licu, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik