Unikredit banka Banjaluka pristupila regionalnom programu Žene u biznisu"

Bez autora
Feb 18 2015

Unikredit banka Banjaluka prva je banka u Republici Srpskoj koja je pristupila regionalnom programu "Žene u biznisu", koji je kreirala Evropska banka za obnovu i razvoj /EBRD/ i čija je vrijednost dva miliona evra. Izvršni direktor za upravljanje finansijama Unikredit banke Banjaluka Sandra Vojnović rekla je da je za navedeni program bitno da se u upravljačkoj strukturi nekog privatnog preduzeća nalazi žena, što predstavlja osnovni kriterijum za pristup svim ostalim pogodnostima koje program nudi. Informaciju o zainteresovanosti za ovu vrstu kredita dobili smo na promociji programa, koju smo organizovali u saradnji sa EBRD-om u Banjaluci, kada smo vidjeli pozitivne reakcije naših preduzetnica za program, koji podrazumijeva ne samo finansijsku, već i savjetodavnu podršku i mogućnost refinansiranja konsultantskih usluga posredstvom odjeljenja EBRD-a za podršku malim i srednjim preduzećima, rekla je Vojnovićeva.

Unikredit banka Banjaluka pristupila regionalnom programu Žene u biznisu"Unikredit banka Banjaluka prva je banka u Republici Srpskoj koja je pristupila regionalnom programu "Žene u biznisu", koji je kreirala Evropska banka za obnovu i razvoj /EBRD/ i čija je vrijednost dva miliona evra.

Izvršni direktor za upravljanje finansijama Unikredit banke Banjaluka Sandra Vojnović rekla je da je za navedeni program bitno da se u upravljačkoj strukturi nekog privatnog preduzeća nalazi žena, što predstavlja osnovni kriterijum za pristup svim ostalim pogodnostima koje program nudi.

"Informaciju o zainteresovanosti za ovu vrstu kredita dobili smo na promociji programa, koju smo organizovali u saradnji sa EBRD-om u Banjaluci, kada smo vidjeli pozitivne reakcije naših preduzetnica za program, koji podrazumijeva ne samo finansijsku, već i savjetodavnu podršku i mogućnost refinansiranja konsultantskih usluga posredstvom odjeljenja EBRD-a za podršku malim i srednjim preduzećima", rekla je Vojnovićeva.

Ona je naglasila da je još rano da se govori o odazivu klijenata, jer je riječ o potpuno novom programu, saopšteno je iz Agencije "Info pet".

"Unikredit banka Banjluka nalazi se na uzlaznoj putanji posljednjih nekoliko godina i ostvaruje odlične rezultate koje je svrstavaju među najbolje banke po pokazateljima profitabilnosti i efikasnosti", dodala je Vojnovićeva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik