MMF odobrio Srbiji novi aranžman iz predostrožnosti

Bez autora
Feb 23 2015

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Dušan Vujović izjavio je večeras da je za Srbiju veliko priznanje što je Bord izvršnih direktora Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) doneo odluku o sklapanju trogodišnjeg aranžmana iz predostrožnosti. Vujović je gostujući u Dnevniku RTV Pink rekao da je ovaj aranžman priznanje svim građanima Srbije koji su podneli žrtvu smanjenjem penzija i plata.Ovo je, kako je naveo ministar finansija, podstrek svima da bi trebalo podržati program reformi i zdrav ekonomski put. Aranžman je priznanje i za stručni rad Vlade Srbije, za posvećenost zemlje, premijera Aleksandra Vučića i podsticaj da istrajemo na reformama, dodao je Vujović...

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Dušan Vujović izjavio je večeras da je za Srbiju veliko priznanje što je Bord izvršnih direktora Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) doneo odluku o sklapanju trogodišnjeg aranžmana iz predostrožnosti.

Vujović je gostujući u Dnevniku RTV Pink rekao da je ovaj aranžman priznanje svim građanima Srbije koji su podneli žrtvu smanjenjem penzija i plata. 

Ovo je, kako je naveo ministar finansija, podstrek svima da bi trebalo podržati program reformi i zdrav ekonomski put. 

Aranžman je priznanje i za stručni rad Vlade Srbije, za posvećenost zemlje, premijera Aleksandra Vučića i podsticaj da istrajemo na reformama, dodao je Vujović.

Prema njegovim rečima, Srbija već ostvaruje impresivne rezultate. 

Smanjili smo deficit, imamo suficit u prvih 40 dana ove godine, i ako se tako nastavi očekujemo da ćemo izvesti Srbiju na put ekonomskog oporavka, poručio je ministar finansija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik