Oranž lansira nov smartfon po sopstvenom markom

Bez autora
Feb 25 2015

Francuski telekomunikacioni operater Oranž će proširiti paletu mobilnih telefona u prodaji pod vlastitom markom, lansiranjem novog smartfona "fova".S ekranom od pet inča i foto aparatom od pet megapiksela, najnoviji Oranžov smartfon četvrte generacije (4G) ima memorijski kapacitet od osam gigabajta koji se može proširiti na 32 gigabajta. "Fova" će biti ponuđen po ceni od 121 evra, ili pet evra mesečno tokom 24 meseca, a moći će da se kupi od 26. februara u prodavnicama i na vebu, objavljeno je danas na veb portalu boursorama.

Oranž lansira nov smartfon po sopstvenom markomFrancuski telekomunikacioni operater Oranž će proširiti paletu mobilnih telefona u prodaji pod vlastitom markom, lansiranjem novog smartfona "fova".

S ekranom od pet inča i foto aparatom od pet megapiksela, najnoviji Oranžov smartfon četvrte generacije (4G) ima memorijski kapacitet od osam gigabajta koji se može proširiti na 32 gigabajta.

"Fova" će biti ponuđen po ceni od 121 evra, ili pet evra mesečno tokom 24 meseca, a moći će da se kupi od 26. februara u prodavnicama i na vebu, objavljeno je danas na veb portalu boursorama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik