"Google Wallet" u borbi protiv „Epla“

Bez autora
Feb 26 2015

„Gugl“ se udružio sa više velikih američkih operatera mobilne telefonije koji pokušavaju da blokiraju „Epl“ na tržištu plaćanja putem mobilnih telefona, da bi instalirao svoju aplikaciju za elektronska plaćanja u mobilnim telefonima.Google Wallet skladišti informacije sa kreditnih i debitnih kartica i omogućava klijentu da plaća kupovine povezujući svoj pametni telefon sa posebno opremljenim uređajem. Operateri Verizon Wireless, AT&T i T-Mobile USA integrisaće tokom godine aplikaciju za elektronska plaćanja Google Wallet u pametne telefone koji funkcionišu pod Kit Ket verzijom operativnog sistema Android, naveo je „Gugl“ na svom blogu.

"Google Wallet" u borbi protiv „Epla“„Gugl“ se udružio sa više velikih američkih operatera mobilne telefonije koji pokušavaju da blokiraju „Epl“ na tržištu plaćanja putem mobilnih telefona, da bi instalirao svoju aplikaciju za elektronska plaćanja u mobilnim telefonima.

Google Wallet skladišti informacije sa kreditnih i debitnih kartica i omogućava klijentu da plaća kupovine povezujući svoj pametni telefon sa posebno opremljenim uređajem.

Operateri Verizon Wireless, AT&T i T-Mobile USA integrisaće tokom godine aplikaciju za elektronska plaćanja Google Wallet u pametne telefone koji funkcionišu pod Kit Ket verzijom operativnog sistema Android, naveo je „Gugl“ na svom blogu.

„Gugl“ je dodao i da je kupio kompaniju "Softcard", čime je postao vlasnik aplikacije za mobilna plaćanja koja je, između ostalog, bila namenjena za Vindous operativni sistem. Od verzije za Vindous juče je zvanično saopšteno da se odustaje.

Još nije poznato kada će plaćanje preko pametnih telefona biti dostupno na teritoriji Evrope, ali iz „Gugla“ i „Epla“ ističu da je najveći problem usklađivanje i zakonsko omogućavanje ovakvog servisa na Starom kontinentu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik