Nagrade za "opel korsu"

Bez autora
Feb 26 2015

Sa potpuno novom “korsom”, “Opel” je na tržište Srbije doveo urbani, šik automobil koji stvara sve veće mogućnosti u modno nadahnutom B segmentu. Sve prednosti “Opel” je predstavio domaćoj publici na ekskluzivnoj promociji u beogradskom lokalu “Promenada”. Predstavnici Asocijacije automobilskih novinara Srbije, Dragan Milutinović i Vladan Slavković, uručili su direktoru “Opela” Draganu Nenadoviću laskavo priznanje za automobil godine u Srbiji. Ovo je treća “korsa” koja dobija titulu automobila godine u Srbiji, što je još jedan od dokaza da govorimo o impresivnom automobilu, izjavio je Dragan Milutinović, i dodao da je “korsa” i u mnogim zemljama u okruženju osvojila titulu automobila godine, kao i nagradu “Auto best” u Evropi.

Nagrade za "opel korsu"Sa potpuno novom “korsom”, “Opel” je na tržište Srbije doveo urbani, šik automobil koji stvara sve veće mogućnosti u modno nadahnutom B segmentu. Sve prednosti “Opel” je predstavio domaćoj publici na ekskluzivnoj promociji u beogradskom lokalu “Promenada”.

Predstavnici Asocijacije automobilskih novinara Srbije, Dragan Milutinović i Vladan Slavković, uručili su direktoru “Opela” Draganu Nenadoviću laskavo priznanje za automobil godine u Srbiji.

- Ovo je treća “korsa” koja dobija titulu automobila godine u Srbiji, što je još jedan od dokaza da govorimo o impresivnom automobilu - izjavio je Dragan Milutinović, i dodao da je “korsa” i u mnogim zemljama u okruženju osvojila titulu automobila godine, kao i nagradu “Auto best” u Evropi.

- “Opel korsa” je potvrđena kao dugogodišnji najbolje prodavani model: kroz četiri generacije modela u periodu od 32 godine, 12,6 miliona jedinica prodato je širom Evrope. Ona je uvek bila veoma hvaljena, posebno zbog svog privlačnog izgleda i efikasne upotrebe prostora u okviru svojih kompaktnih dimenzija - izjavio je generalni direktor “Opela” Dragan Nenadović.

- Ubeđen sam da će nova, peta generacija, sa svojim novim nivoom udobnosti, modernim sistemima za pomoć vozaču i info-zabavnim sistemom, nastaviti uspeh ovog modela. S petom generacijom modela “korsa” želeli smo da ponudimo novo iskustvo u vožnji u ovoj klasi vozila po pitanju zadovoljstva, udobnosti i bezbednosti. Zbog toga naš najprodavaniji model dolazi na tržište s tako mnogo novih tehnologija.

Potpuno nova “korsa” može se naručiti po ceni već od 10.600 evra, sa bogatom opremom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik