Ugovor sa Gazpromom o snabdevanju gasom RS-a

Bez autora
Mar 01 2015

Generalna direktorka kompanije Gazprom Export Elena Burmistrova i generalni direktor kompanije GAS RES Slobodan Puhalac potpisali su u Sankt Peterburgu ugovor o snabdevanju prirodnim gasom Republike Srpske, saopštila je danas kompanija Gazprom. Ugovor se odnosi na snabdevnje Republike Srpske gasom u periodu od 1. jul 2015. do 31. decembar 2016. godine, sa ukupnom količinom do 106 miliona kubnih metara. Isporuke će se vršiti putem postojecih trasa preko teritorija Mađarske i Srbije. Osnovni uslovi snabdevanja gasom Republike Srpske potpisani su 15. septembra 2014. godine na sastanku predsednika Upravnog odbora Gazproma Alekseja Milera i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika u Moskvi. GAS RES je gasna kompanija Republike Srpske koja će vršiti distribuciju i prodaju gasa u Srpskoj.

Ugovor sa Gazpromom o snabdevanju gasom RS-aGeneralna direktorka kompanije Gazprom Export Elena Burmistrova i generalni direktor kompanije GAS RES Slobodan Puhalac potpisali su u Sankt Peterburgu ugovor o snabdevanju prirodnim gasom Republike Srpske, saopštila je danas kompanija Gazprom.

Ugovor se odnosi na snabdevnje Republike Srpske gasom u periodu od 1. jul 2015. do 31. decembar 2016. godine, sa ukupnom količinom do 106 miliona kubnih metara.

Isporuke će se vršiti putem postojecih trasa preko teritorija Mađarske i Srbije.

Osnovni uslovi snabdevanja gasom Republike Srpske potpisani su 15. septembra 2014. godine na sastanku predsednika Upravnog odbora Gazproma Alekseja Milera i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika u Moskvi.

GAS RES je gasna kompanija Republike Srpske koja će vršiti distribuciju i prodaju gasa u Srpskoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik