Gradi se tvornica vrijedna 35 milijuna kuna, zaposlit će i do 200 radnika

Bez autora
Mar 02 2015

Počeli su radovi na izgradnji tvornice samoborske Klimaopreme, vodećeg hrvatskog proizvođača opreme za ventilaciju, klimatizaciju i čiste prostore u Industrijskom parku u Novoj Gradiški. Ukupna vrijednost projekta je 35 milijuna kuna, a investicija je sufinancirana sredstvima strukturnih fondova Europske unije. Sredinom ove godine trebala bi početi proizvodnja na novim proizvodnim linijama, koje će u startu zapošljavati oko 40 ljudi. S planiranim razvojem poslovanja i realizacijom druge faze ulaganja, broj zaposlenih bi u narednih nekoliko godina trebao narasti na 150 do 200. Gradonačelnik Nove Gradiške Željko Bigović kaže kako početak izgradnje ove tvornice potvrđuje vjerodostojnost i partnerski odnos Gradske uprave s investitorima, koji mogu očekivati visokokonkurentne uvjete za ulaganje.

Gradi se tvornica vrijedna 35 milijuna kuna, zaposlit će i do 200 radnikaPočeli su radovi na izgradnji tvornice samoborske Klimaopreme, vodećeg hrvatskog  proizvođača opreme za ventilaciju, klimatizaciju i čiste prostore u Industrijskom parku u Novoj Gradiški.

Kako piše Večernji list, ukupna vrijednost projekta je 35 milijuna kuna, a investicija je sufinancirana sredstvima strukturnih fondova Europske unije.

Sredinom ove godine trebala bi početi  proizvodnja na novim proizvodnim linijama, koje će u startu zapošljavati oko 40 ljudi. S planiranim razvojem poslovanja i realizacijom druge faze ulaganja, broj zaposlenih bi u narednih nekoliko godina trebao narasti na 150 do 200.

Gradonačelnik Nove Gradiške Željko Bigović kaže kako početak izgradnje ove tvornice potvrđuje vjerodostojnost i partnerski odnos Gradske uprave s investitorima, koji mogu očekivati visokokonkurentne uvjete za ulaganje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik