Potrošači potvrdili: Sky Cola je Br. 1 u BiH

Bez autora
Mar 04 2015

Sarajevski kiseljak d.d. sa ponosom ističe prestižno priznanje za svoj proizvod Sky Cola - Best Buy Award Br. 1 najbolji omjer cijene i kvaliteta, u kategoriji gaziranih pića na tržištu Bosne i Hercegovine.Priznanje za najbolji omjer cijene i kvaliteta dodijelila je švicarska kuća ICERTIAS sa sjedištem u Cirihu, koja je provela istraživanje tržišta na području cijele Bosne i Hercegovine. Istraživanje je provedeno DEEPMA (Deep Mind Awareness) metodom, te otvorenim pitanjem o brendu koji nudi najbolji omjer cijene i kvaliteta. Najveći broj ispitanih, bez ikakvih sugestija odgovorio je – Sky Cola!

Potrošači potvrdili: Sky Cola je Br. 1 u BiHSarajevski kiseljak d.d. sa ponosom ističe prestižno priznanje za svoj proizvod Sky Cola -  Best Buy Award Br. 1 najbolji omjer cijene i kvaliteta, u kategoriji gaziranih pića na tržištu Bosne i Hercegovine.

Priznanje za najbolji omjer cijene i kvaliteta dodijelila je švicarska kuća ICERTIAS sa sjedištem u Cirihu, koja je provela istraživanje tržišta na području cijele Bosne i Hercegovine. Istraživanje je provedeno DEEPMA (Deep Mind Awareness) metodom, te otvorenim pitanjem o brendu koji nudi najbolji omjer cijene i kvaliteta. Najveći broj ispitanih, bez ikakvih sugestija odgovorio je – Sky Cola!

„Sky Cola puni je pogodak pri izboru gaziranog pića, što ovo prestižno priznanje samo potvrđuje. Ponosni smo što je naš proizvod priznat od jedne internacionalne renomirane kuće, ali i na činjenicu da smo postigli najbitnije – povjerenje krajnjih potrošača“, poručuju iz Sarajevskog kiseljaka, dodavši pri tom zahvalu potrošačima, koji svakodnevno daju priznanje svom omiljenom gaziranom piću.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik