Piano Media u svibnju gasi slovenski pretplatnički sustav

Bez autora
Mar 05 2015

Zajednički sustav pretplate u koji su povezane neke slovenske novine i časopisi ugasit će se u maju nakon tri godine djelovanja. Početkom 2015. godine smo razmišljali o statusu nacionalnog pretplaničkog sistema u Sloveniji i zaključili da više ne ispunjava svoju osnovnu želju da našim pretplatnicima omogućava pristup sadržaju koji oni žele, kažu u slovačkom društvu Piano Media. Piano se time ne povlači iz Slovenije. S nekim novinama koje su prethodno bile dio jedne platforme, on je u pregovorima za postavljanje pojedinačnih servisa za plaćanje. U jedninstvenoj pretplati su od početka 2012. godine bili Slovenske novice, Primorske vijesti, Gorenjski Glas, Dolenjski list, web portal Pozareport.si, časopis Computer News, dnevnik Ejipa, tjednik 7dni, revije Naš dom, Kvadrati, Bonbon, portal arhivskih vijesti Podstrešje i revija Auto Bild.

Piano Media u svibnju gasi slovenski pretplatnički sustavZajednički sustav pretplate u koji su povezane neke slovenske novine i časopisi ugasit će se u maju nakon tri godine djelovanja.

"Početkom 2015. godine smo razmišljali o statusu nacionalnog pretplaničkog sistema u Sloveniji i zaključili da više ne ispunjava svoju osnovnu želju da našim pretplatnicima omogućava pristup sadržaju koji oni žele", kažu u slovačkom društvu Piano Media.

Piano se time ne povlači iz Slovenije. S nekim novinama koje su prethodno bile dio jedne platforme, on je u pregovorima za postavljanje pojedinačnih servisa za plaćanje.

U jedninstvenoj pretplati su od početka 2012. godine bili Slovenske novice, Primorske vijesti, Gorenjski Glas, Dolenjski list, web portal Pozareport.si, časopis Computer News, dnevnik Ejipa, tjednik 7dni, revije Naš dom, Kvadrati, Bonbon, portal arhivskih vijesti Podstrešje i revija Auto Bild.

Tokom probnog razdoblja, sustav je izvijestio o 25.000 čitatelja, a godinu dana kasnije je imao samo oko 2.000 pretplatnika. Točne informacije o pretplatnicima nisu otkrivene, izvijestila je RTV Slovenije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik