Milijardu dinara za razvoj Pokrajine

Bez autora
Mar 08 2015

Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine objavila je danas dva poziva za učešće u javnim konkursima za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture i projekata u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda. Javni konkurs je otvoren od 09.03.2015. godine do 19.03.2015. godine do 16.00 časova. Pravo učešća na javnom konkursu imaju jedinice lokalne samouprave na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture namenjena je za finansiranje i sufinansiranje projekata izgradnje, rekonstrukcije i sanacije saobraćajnica i saobraćajnih objekata u javnoj svojini na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine. U skladu sa Pokrajinskom skupštinskom odlukom o budzetu Autonomne pokrajine Vojvodine za 2015. godinu, za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture predviđena su sredstva u iznosu od 300.000.000,00 dinara.

Milijardu dinara za razvoj PokrajineUprava za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine objavila je danas dva poziva za učešće u javnim konkursima za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture i projekata u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda.

Javni konkurs je otvoren od 09.03.2015. godine do 19.03.2015. godine do 16.00 časova. Pravo učešća na javnom konkursu imaju jedinice lokalne samouprave na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture namenjena je za finansiranje i sufinansiranje projekata izgradnje, rekonstrukcije i sanacije saobraćajnica i saobraćajnih objekata u javnoj svojini na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine. U skladu sa Pokrajinskom skupštinskom odlukom o budzetu Autonomne pokrajine Vojvodine za 2015. godinu, za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture predviđena su sredstva u iznosu od 300.000.000,00 dinara.

Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda namenjena su za finansiranje i sufinansiranje projekata izgradnje, rekonstrukcije i sanacije sistema za vodosnabdevanje, pripremu vode za piće, prikupljanje, odvođenje i prečišćavanje otpadnih voda u javnoj svojini na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine. Sredstva ne mogu da budu korišćena za finansiranje izgradnje kućnih priključaka. U skladu sa Pokrajinskom skupštinskom odlukom o budzetu Autonomne pokrajine Vojvodine za 2015. godinu, za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture predviđena su sredstva u iznosu od 150.000.000,00 dinara za projekte vodosnabdevanja i 550.000.000,00 dinara za projekte zaštite voda.

Detaljne informacije o konkursima, načinu i rokovima prijave, mogu se pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik