Podgorica dobija "Šeraton"?

Bez autora
Mar 10 2015

Poznati lanac hotela Šeraton planira da u Crnoj Gori otvori hotel. Iako je sve još u najavi, ima nekoliko lokacija na kojima bi Šeraton hotel bio otvoren. Glavni favorit je Atlas Capital centar, gdje je i prilikom otvaranja Hard Rock Cafea najavljeno otvaranje hotela, ali nije tačno precizirano koji brend je u pitanju. Šeraton hotel je, kada su u pitanju države regiona, otvoren još 1995. godine u Zagrebu, dok će 1. juna u Dubrovniku biti otvoren još jedan. Šeraton je od 2003. prisutan i u Albaniji, dok u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji još nema tog svjetskog brenda. Hotel sa pet zvjezdica u Crnoj Gori bi trebalo da ima restoran, veliku salu za sastanke, preko 100 soba, rekreacijski i fitnes centar, renta kar i prodavnice.

Podgorica dobija Poznati lanac hotela Šeraton planira da u Crnoj Gori otvori hotel.

Iako je sve još u najavi, ima nekoliko lokacija na kojima bi Šeraton hotel bio otvoren. Glavni favorit je Atlas Capital centar, gdje je i prilikom otvaranja Hard Rock Cafea najavljeno otvaranje hotela, ali nije tačno precizirano koji brend je u pitanju.

Šeraton hotel je, kada su u pitanju države regiona, otvoren još 1995. godine u Zagrebu, dok će 1. juna u Dubrovniku biti otvoren još jedan. Šeraton je od 2003. prisutan i u Albaniji, dok u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji još nema tog svjetskog brenda.

Hotel sa pet zvjezdica u Crnoj Gori bi, kako pišu Dnevene novine, trebalo da ima restoran, veliku salu za sastanke, preko 100 soba, rekreacijski i fitnes centar, renta kar i prodavnice.

U prilog informaciji da će Šeraton biti otvoren u Atlas Capital centru ide i činjenica da je prilikom otvaranja Hard Rock Cafea direktor projekata Abu Dhabi Financial Groupe (ADFG) za istočnu Evropu, Predrag Kozić, najavio otvaranje hotela koji će se nalaziti u kupoli zgrade.

On nije želio da otkrije o kojem brendu je tačno riječ, ali je naveo da se sklapanje 11 miliona USD vrijednog ugovora o otvaranju hotela u Atlas Capital centru privodi kraju.

Šeraton je renomirani svjetski lanac luksuznih hotela koji je počeo da radi 1937. godine. Prisutni su na svim kontinentima i trenutno u svijetu postoji 526 Šeraton hotela, od kojih se neki tek ove godine otvaraju.

Trenutno najatraktivniji Šeraton hotel se nalazi u Kini, čiji dizajn podsjeća na potkovicu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik