Mali: Stanovi u rezidencijalnim kulama od danas u pretprodaji

Bez autora
Mar 16 2015

Registracija svih zainteresovanih kupaca za stanove u dve rezidencijalne kule u okviru kompleksa „Beograda na vodi” počela je danas, a cilj je da investitor oseti tržište kako bi se definisala cena, rekao je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Cena stanova u ovom trenutku nije poznata, ali namera investitora jeste da upravo ispita tržište kako bi cena bila dostupna svima. Dakle, nije reč o prodaji stanova već o registraciji u pretprodaji. Investitor želi da sazna konkretnu zainteresovanost kupaca za veličinu i kvalitet stanova, kako bi eventualno mogao i da promeni projekat, ako je potrebno, istakao je gradonačelnik. Ugovor će biti potpisan u nerednih nekoliko nedelja, početak radova očekuje se na leto, sa rokom izgradnje od dve do dve i po godine. Gradonačelnik je naglasio da će se lex specialis naći u redovnoj proceduri i da će svi imati mogućnost da daju svoj komentar i učestvuju u raspravi. Zakon nema veze sa dobijanjem dozvola i izgradnjom već sa sređivanjem pravno-imovinskih odnosa i ukrupnjavanjem parcela, precizirao je gradonačelnik.

Mali: Stanovi u rezidencijalnim kulama od danas u pretprodajiRegistracija svih zainteresovanih kupaca za stanove u dve rezidencijalne kule u okviru kompleksa „Beograda na vodi” počela je danas, a cilj je da investitor oseti tržište kako bi se definisala cena, rekao je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Cena stanova u ovom trenutku nije poznata, ali namera investitora jeste da upravo ispita tržište kako bi cena bila dostupna svima. Dakle, nije reč o prodaji stanova već o registraciji u pretprodaji. Investitor želi da sazna konkretnu zainteresovanost kupaca za veličinu i kvalitet stanova, kako bi eventualno mogao i da promeni projekat, ako je potrebno, istakao je gradonačelnik.

Ugovor će biti potpisan u nerednih nekoliko nedelja, početak radova očekuje se na leto, sa rokom izgradnje od dve do dve i po godine. Gradonačelnik je naglasio da će se lex specialis naći u redovnoj proceduri i da će svi imati mogućnost da daju svoj komentar i učestvuju u raspravi.

Zakon nema veze sa dobijanjem dozvola i izgradnjom već sa sređivanjem pravno-imovinskih odnosa i ukrupnjavanjem parcela, precizirao je gradonačelnik.

On je podsetio da je prvi objekat „Beograda na vodi” zapravo renovirana zgrada „Beogradske zadruge”, koja svojim enterijerom i eksterijerom predstavlja pravu sliku budućeg izgleda ovog dela Beograda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik