Prodaju zemljište i traže kredit

Bez autora
Mar 19 2015

Akcionari fabrike mineralne vode "AD Bjelasica Rada" na danas održanoj Skupštini donijeli su odluku o prodaji dijela zemljišta fabrije kao i odluku da se od Investiciono-razvojnopg fonda traži kredit od 1,5 miliona eura. Predstavnik sindikata Miraš Joksimović je kazao da će fabrika biti ponuđena za hipoteku, dok je kredit namijenjen za pokretanje proizvodnje. Skupština je donijela i odluku o ukidanju rješenja kojim se radnicima zabranjuje ulazak u fabriku, koji je izdat nedavno. Joksimović je najavio da radnici neće odustati od svojih zahtjeva za naplatu potraživanja koja se odnose na šest zarada, uplati doprinosa za šest godina, prevoza kao i ostalih dugovanja. Radnici takođe zahtijevaju i što hitnije pokretanje proizvodnje.

Prodaju zemljište i traže kreditAkcionari fabrike mineralne vode "AD Bjelasica Rada" na danas održanoj Skupštini donijeli su odluku o prodaji dijela zemljišta fabrije kao i odluku da se od Investiciono-razvojnopg fonda traži kredit od 1,5 miliona eura.

Predstavnik sindikata Miraš Joksimović je kazao da će fabrika biti ponuđena za hipoteku, dok je kredit namijenjen za pokretanje proizvodnje.

Skupština je donijela i odluku o ukidanju rješenja kojim se radnicima zabranjuje ulazak u fabriku, koji je izdat nedavno.

Joksimović je najavio da radnici neće odustati od svojih zahtjeva za naplatu potraživanja koja se odnose na šest zarada, uplati doprinosa za šest godina, prevoza kao i ostalih dugovanja.

Radnici takođe zahtijevaju i što hitnije pokretanje proizvodnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik