Konkurs za „Najbolje iz Srbije“ otvoren do 7. aprila

Bez autora
Mar 19 2015

Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i dnevni list „Privredni pregled“ pozivaju kompanije da učestvuju u jedanaestoj akciji „Najbolje iz Srbije“ u kojoj se biraju najuspešniji robni i korporativni brendovi na srpskom tržištu.Konkurs je otvoren do 7. aprila 2015, a u akciji mogu da učestvuju sva preduzeća koja posluju u Srbiji, konkurišući za priznanje u određenim kategorijama, zavisno od delatnosti, porekla preduzeća i brenda.

Konkurs za „Najbolje iz Srbije“ otvoren do 7. aprilaPrivredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i dnevni list „Privredni pregled“ pozivaju kompanije da učestvuju u jedanaestoj akciji „Najbolje iz Srbije“ u kojoj se biraju najuspešniji robni i korporativni brendovi na srpskom tržištu.

Konkurs je otvoren do 7. aprila 2015, a u akciji mogu da učestvuju sva preduzeća koja posluju u Srbiji, konkurišući za priznanje u određenim kategorijama, zavisno od delatnosti, porekla preduzeća i brenda.

Cilj „Najbolje iz Srbije“ je da podstiče stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda i promoviše najbolje brendove, jača njihovu tržišnu poziciju i uliva poverenje potrošačima i partnerima u zemlji i inostranstvu.

Priznanje „Najbolje iz Srbije“ za 2014. godinu dodeljuje se u 24 kategorije. Izborom najboljih brendova promovišu se vrednosti domaće privrede i tržišnog načina razmišljanja, jača konkurentnost, poboljšava pozicija i percepcija proizvoda iz Srbije. Jaki i afirmisani brendovi su karakteristika jakih privreda.

Prijavljeni će biti rangirani prema kriterijumima utvrđenim Metodologijom izbora „Najbolje iz Srbije 2014“ – na osnovu rezultata glasanja potrošača i stručne javnosti, tržišno – finansijskih parametara i ocena stručnog žirija.

Upitnik za prijavljivanje i detaljnije informacije o metodologiji, kriterijumima izbora, žiriju i nagradama dostupni su na sajtu www.najboljeizsrbije.rs. Učešće u akciji je besplatno.

Pobednici, koji će biti proglašeni krajem maja 2015. dobijaju pravo da koriste znak akcije kao simbol kvaliteta i poverenja potrošača i poslovnih partnera.

Kao i prethodnih godina, Ministarstvo će, u saradnji sa najvećim trgovinskim lancima, za dobitnike organizovati „Top korner”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik