Brčko: Ista stopa poreza na nekretnine

Bez autora
Mar 22 2015

Vlada Brčko distrikta danas je usvojila odluku o visini stope poreza na nekretnine u distriktu Brčko od 0,05 odsto. Direktor Direkcije za finansije distrikta Brčko Mato Lučić rekao je da je visina ove stope ista kao i prethodnih godina.Dnevnim redom današnje vanredne sjednice bilo je predviđeno i razmatranje, odnosno verifikovanje amandmana na prijedlog budžeta distrikta za fiskalnu 2015. godinu, ali je odgođeno za sastanak kolegijuma Vlade u ponedjeljak, 23. marta.

Brčko: Ista stopa poreza na nekretnineVlada Brčko distrikta danas je usvojila odluku o visini stope poreza na nekretnine u distriktu Brčko od 0,05 odsto.

Direktor Direkcije za finansije distrikta Brčko Mato Lučić rekao je da je visina ove stope ista kao i prethodnih godina.

Dnevnim redom današnje vanredne sjednice bilo je predviđeno i razmatranje, odnosno verifikovanje amandmana na prijedlog budžeta distrikta za fiskalnu 2015. godinu, ali je odgođeno za sastanak kolegijuma Vlade u ponedjeljak, 23. marta.

Na tom sastanku članovi brčanske izvršne vlasti trebalo bi da razmatraju i Nacrt zakona o izvršenju budžeta distrikta Brčko za ovu godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik