Industrijska proizvodnja u Crnoj Gori porasla 10%

Bez autora
Mar 22 2015

Industrijska proizvodnja u Crnoj Gori u februaru je porasla deset odsto u odnosu na januar, saopšteno je iz Monstata. Iz Monstata su kazali da je industrijska proizvodnja u februaru porasla u odnosu na prosječnu proizvodnju iz prošle godine 13,2 odsto i u odnosu na isti prošlogodišnji mjesec 5,9 odsto. Cijene proizvođača industrijskih proizvoda u Crnoj Gori u februaru su ostale na nivou prosječnih cijena iz januara, saopšteno je iz Monstata. Proizvođačke cijene industrijskih proizvoda su u februaru u odnosu na isti mjesec prošle godine bile više 0,6 odsto. Stopa rasta cijena proizvođača industrijskih proizvoda u periodu od januara do kraja februara u odnosu na isti period prošle godine iznosila je 0,7 odsto, zaključuje se u saopštenju.

Industrijska proizvodnja u Crnoj Gori porasla 10%Industrijska proizvodnja u Crnoj Gori u februaru je porasla deset odsto u odnosu na januar, saopšteno je iz Monstata.

Iz Monstata su kazali da je industrijska proizvodnja u februaru porasla u odnosu na prosječnu proizvodnju iz prošle godine 13,2 odsto i u odnosu na isti prošlogodišnji mjesec 5,9 odsto.

"Cijene proizvođača industrijskih proizvoda u Crnoj Gori u februaru su ostale na nivou prosječnih cijena iz januara", saopšteno je iz Monstata.

Proizvođačke cijene industrijskih proizvoda su u februaru u odnosu na isti mjesec prošle godine bile više 0,6 odsto.

"Stopa rasta cijena proizvođača industrijskih proizvoda u periodu od januara do kraja februara u odnosu na isti period prošle godine iznosila je 0,7 odsto", zaključuje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik