Agrokoru novih 325 milijuna eura

Bez autora
Mar 22 2015

Koncern Agrokor objavio je da je potpisao novi financijski sporazum vrijedan ukupno 325 milijuna eura, a koji će koristiti uglavnom za refinanciranje postojećih financijskih obveza i dijelom za podršku daljnjem razvoju koncerna. Agrokor je potpisao financijski sporazum kojeg čini klupski zajam vrijedan 300 milijuna eura s Barclays, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, JP Morgan i Morgan Stanley te bilateralni sporazum vrijedan 25 milijuna eura s BNP Paribas, za ukupnu vrijednost od 325 milijuna eura, objavilo je koncern. Dospijeće novog zajma je 18 mjeseci s jamstvima nekoliko kompanija iz sastava koncerna. Također, Agrokor je produljio postojeći aranžman s BNP Paribas od 25 milijuna eura na 18 mjeseci, navode. Uspjeh transakcije s nizom globalnih banaka bez presedana dodatno potvrđuje Agrokorova dosadašnja ostvarenja kao i jasnu viziju i strategiju za budućnost, stoji u objavi na internetskim stranicama koncerna.

Agrokoru novih 325 milijuna euraKoncern Agrokor objavio je da je potpisao novi financijski sporazum vrijedan ukupno 325 milijuna eura, a koji će koristiti uglavnom za refinanciranje postojećih financijskih obveza i dijelom za podršku daljnjem razvoju koncerna, o čemu smo već pisali.

"Agrokor je potpisao financijski sporazum kojeg čini klupski zajam vrijedan 300 milijuna eura s Barclays, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, JP Morgan i Morgan Stanley te bilateralni sporazum vrijedan 25 milijuna eura s BNP Paribas, za ukupnu vrijednost od 325 milijuna eura", objavilo je koncern.

Dospijeće novog zajma je 18 mjeseci s jamstvima nekoliko kompanija iz sastava koncerna. Također, Agrokor je produljio postojeći aranžman s BNP Paribas od 25 milijuna eura na 18 mjeseci, navode. "Uspjeh transakcije s nizom globalnih banaka bez presedana dodatno potvrđuje Agrokorova dosadašnja ostvarenja kao i jasnu viziju i strategiju za budućnost", stoji u objavi na internetskim stranicama koncerna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik