Global Bancorp Commodities and Investments u igri za kupnju NKBM-a

Bez autora
Mar 23 2015

Prema pisanju domaćih medija, svega nekoliko dana prije završetka privatizacije NKBM, druge najveće slovenske banke, pojavio se treći investitor. Medijski napisi govore da se radi o kompaniji Global Bancorp Commodities and Investments, koja je dala najbolju ponudu. Banka sa skoro 1800 zaposlenih u 100-postotnom je vlasništvu države koja je namjerava prodati, pa se NKBM od 2013. nalazi na listi 25 državnih tvrtki i banaka za koje se traže streteški ulagači. Prema nekim informacijama za kupnju NKBM banke bili su zainteresirani Apollo i OTP.

Global Bancorp Commodities and Investments u igri za kupnju NKBM-aPrema pisanju domaćih medija, svega nekoliko dana prije završetka privatizacije NKBM, druge najveće slovenske banke, pojavio se treći investitor.

Medijski napisi govore da se radi o kompaniji Global Bancorp Commodities and Investments, koja je dala najbolju ponudu.

Banka sa skoro 1800 zaposlenih u 100-postotnom je vlasništvu države koja je namjerava prodati, pa se NKBM od 2013. nalazi na listi 25 državnih tvrtki i banaka za koje se traže streteški ulagači. Prema nekim informacijama za kupnju NKBM banke bili su zainteresirani Apollo i OTP.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik