Besplatna hrana za turiste u Milanu

Bez autora
Mar 23 2015

Verovali ili ne, ako tokom trajanja izložbe Expo 2015. u Milanu, posetite taj grad, ne morate da brinete o hrani. Projekat pod nazivom “Drago mi je, Milano”, osmislili su Đanmarko Baći i Marčela Volpe, nekada radijski voditelji, sa ciljem da posetiocima izložbe Expo 2015, koja će u Milanu trajati od 1. maja do 31. oktobra, ti dani budu nezaboravni.Zainteresovani turisti treba da se putem interneta prijave za “besplatnu gostoljubivost”, kako kažu autori projekta, a dobiće bepslatne večere u restoranima ili privatnim kućama pojedinih stanovnika Milana. Osim toga, neće platiti ni obilazak grada, upoznavanje sa znamenitostima.

Besplatna hrana za turiste u MilanuVerovali ili ne, ako tokom trajanja izložbe Expo 2015. u Milanu, posetite taj grad, ne morate da brinete o hrani.

Projekat pod nazivom “Drago mi je, Milano”, osmislili su Đanmarko Baći i Marčela Volpe, nekada radijski voditelji, sa ciljem da posetiocima izložbe Expo 2015, koja će u Milanu trajati od 1. maja do 31. oktobra, ti dani budu nezaboravni.

Zainteresovani turisti treba da se putem interneta prijave za “besplatnu gostoljubivost”, kako kažu autori projekta, a dobiće bepslatne večere u restoranima ili privatnim kućama pojedinih stanovnika Milana. Osim toga, neće platiti ni obilazak grada, upoznavanje sa znamenitostima.

Oni koji žele, mogu takvo gostroprimstvo da uzvrate u gradu iz kojeg dolaze.

“Reč je o eksperimentu, koji do sada još niko nije uradio”, objašnjava Đanmarko Baći i dodaje da očekuje da će nekoliko hiljada stanovnika Milana otvoriti vrata svojih domova za turiste.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik