Instagram lansira aplikaciju Layout

Bez autora
Mar 24 2015

Servis za deljenje fotografija Instagram, lansira novu aplikaciju za fotomontažu Layout, koji omogućava kombinovanje više fotografija na istoj slici. Aplikacija je namenjena operativnom sistemu iOS (a uskoro i Androidu).Igrajući na "kartu" veoma velike jednostavnosti, taj uređaj omogućava kombinovanje više fotografija na istoj slici, uz unapred odrešene šablone, koje se posle obrade mogu deliti na Instagramu i Facebooku. Za nekoliko meseci će se znati da li je ta strategija fragmentacije aplikacija dobra.

Instagram lansira aplikaciju LayoutServis za deljenje fotografija Instagram, lansira novu aplikaciju za fotomontažu Layout, koji omogućava kombinovanje više fotografija na istoj slici.

Aplikacija je namenjena operativnom sistemu iOS (a uskoro i Androidu).

Igrajući na "kartu" veoma velike jednostavnosti, taj uređaj omogućava kombinovanje više fotografija na istoj slici, uz unapred odrešene šablone, koje se posle obrade mogu deliti na Instagramu i Facebooku.

Za nekoliko meseci će se znati da li je ta strategija fragmentacije aplikacija dobra.

Instagram je u decembru objavio da ima 300 miliona aktivnih korisnika mesečno, što je 50 odsto više nego pre devet meseci. Ukupno 70 odsto njih živi van SAD.

Više od 30 milijardi fotografija je podeljeno, odnosno 70 miliona dnevno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik