Facebook planira da pretvori Messenger u novi WhatsApp

Bez autora
Mar 24 2015

Aplikacije za brzo dopisivanje preuzimaju primat i predstavnici Facebooka to znaju. Zato žele da svoju aplikaciju Messenger značajno obogate dodacima i na taj način naprave novu verziju WhatApp servisa.Opcija razmene novca preko ovog servisa je samo jedan korak ka tome. Ideja koju Mark Cukerberg želi da prati je već videna kod servisa poput WeChat i Line. Naime, oni predstavljaju jedinstveni kanal kroz koji korisnici mogu da se dopisuju, obavljaju pozive, igraju video igre i dele različiti sadržaj.

Facebook planira da pretvori Messenger u novi WhatsAppAplikacije za brzo dopisivanje preuzimaju primat i predstavnici Facebooka to znaju. Zato žele da svoju aplikaciju Messenger značajno obogate dodacima i na taj način naprave novu verziju WhatApp servisa.

Opcija razmene novca preko ovog servisa je samo jedan korak ka tome. Ideja koju Mark Cukerberg želi da prati je već videna kod servisa poput WeChat i Line.

Naime, oni predstavljaju jedinstveni kanal kroz koji korisnici mogu da se dopisuju, obavljaju pozive, igraju video igre i dele različiti sadržaj. Očekuje se da ove brojne funkcije Facebook otkrije na konferenciji F8 koja počinje u sredu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik