Ljajić: Digitalizacija neće kasniti ni dan

Bez autora
Mar 25 2015

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da digitalizacija neće kasniti ni dan i da će svi siromašni građani dobiti vaučere za set-top-boksove.Ono što je najvažnije digitalizacija neće kasniti ni jedan jedini dan. Dakle, 17. jun koji je određen kao krajnji rok biće u potpunosti ispoštovan, rekao je Rasim Ljajić. On je dodao da je jako bitno da svi siromašni građani koji ne mogu da kupe set-top boksove će ih dobiti besplatno, ovoga puta kroz vaučere.

Ljajić: Digitalizacija neće kasniti ni danMinistar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže za RTS da digitalizacija neće kasniti ni dan i da će svi siromašni građani dobiti vaučere za set-top-boksove.

Ono što je najvažnije digitalizacija neće kasniti ni jedan jedini dan. Dakle, 17. jun koji je određen kao krajnji rok biće u potpunosti ispoštovan, rekao je Rasim Ljajić.

On je dodao da je jako bitno da svi siromašni građani koji ne mogu da kupe set-top boksove će ih dobiti besplatno, ovoga puta kroz vaučere.

Do juče se prijavilo 137.384 građanina koji su ostvarili pravo na besplatne vaučere odnosno set-top-boksove, rekao je Rasim Ljajić i dodao da se prijave primaju do 31. marta ove godine i da veruje da će uspeti da se podeli oko 150.000 vaučera onima koji ispunjavaju uslove i pravo da dobiju besplatni set-top-boks.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik