Tetra Pak otvara novi magacin za gotove proizvode

Bez autora
Mar 26 2015

Tetra Pak, međunarodna kompanija koja se bavi rešenjima za preradu i pakovanje hrane, najavila je otvaranje novog magacina za gotove proizvode u Gornjem Milanovcu, što je deo ukupne investicije od 11,9 miliona evra uloženih tokom protekle dve godine kako bi povećao proizvodni i skladišni prostor. Novi magacin površine 4.000 kvadratnih metara donosi značajno poboljšanje u skladištenju gotovih proizvoda, čime se smanjuje vreme utovara za 50 odsto, a logistika organizuje efikasnije, kažu u toj kompaniji i dodaju da ta investicija odražava globalnu proizvodnu strategiju kompanije: ostvarivanje najefikasnije upotrebe mreže od 40 fabrika širom sveta i pružanje usluge na najvišem nivou po najnižim mogućim cenama proizvodnje.

Tetra Pak otvara novi magacin za gotove proizvodeTetra Pak, međunarodna kompanija koja se bavi rešenjima za preradu i pakovanje hrane, najavila je otvaranje novog magacina za gotove proizvode u Gornjem Milanovcu, što je deo ukupne investicije od 11,9 miliona evra uloženih tokom protekle dve godine kako bi povećao proizvodni i skladišni prostor.

"Novi magacin površine 4.000 kvadratnih metara donosi značajno poboljšanje u skladištenju gotovih proizvoda, čime se smanjuje vreme utovara za 50 odsto, a logistika organizuje efikasnije", kažu u toj kompaniji i dodaju da ta investicija odražava globalnu proizvodnu strategiju kompanije: ostvarivanje najefikasnije upotrebe mreže od 40 fabrika širom sveta i pružanje usluge na najvišem nivou po najnižim mogućim cenama proizvodnje.

- Sa ukupno 277 klijenata koji se odavde snabdevaju i 91 odsto proizvodnje koja se izvozi, fabrika u Gornjem Milanovcu je jedna od najuspešnijih u proizvodnoj mreži kompanije Tetra Pak. Poseduje dokazano iskustvo koje se ogleda u izuzetnom kvalitetu, konkurentnim cenama i visokoj fleksibilnosti i strateški je pozicionirana kako bi ispunila najizazovnije zahteve proizvodnje. Danas, ovo je naša najefikasnija fabrika u Evropi i Centralnoj Aziji - izjavio je Šarl Olme, potpredsednik Klastera za Evropu i Centralnu Aziju u kompaniji Tetra Pak.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik