"Simpo" osvojio Skoplje

Bez autora
Mar 26 2015

Decenijama za potrošače u Makedoniji, "Simpov" nameštaj je sinonim za kvalitet nameštaja, a tako misle i posetioci sajma "Mebel", koji je otvoren u Skoplju. Vranjanski proizvođač predstavio se makedonoskoj publici ponudom široke lepeze najnovijih proizvoda u dve programske linije - ekskluzive i komercijalih garnitura. Po tradiciji već, kako kaže Jasmina Trajkovska iz menadžmenta "Simpove" firme u Skoplju, srpska kompanija svoj najnoviji proizvodni program izlaže na 320 kvadratnih metara centralnog prostora. Ovo je prvi sajamski nastup "Simpa" posle duže pauze i prelaska u državno vlasništvo.

"Simpo" osvojio SkopljeDecenijama za potrošače u Makedoniji, "Simpov" nameštaj je sinonim za kvalitet nameštaja, a tako misle i posetioci sajma "Mebel", koji je otvoren u Skoplju. Vranjanski proizvođač predstavio se makedonoskoj publici ponudom široke lepeze najnovijih proizvoda u dve programske linije - ekskluzive i komercijalih garnitura.

Po tradiciji već, kako kaže Jasmina Trajkovska iz menadžmenta "Simpove" firme u Skoplju, srpska kompanija svoj najnoviji proizvodni program izlaže na 320 kvadratnih metara centralnog prostora. Ovo je prvi sajamski nastup "Simpa" posle duže pauze i prelaska u državno vlasništvo.

- Za ovdašnje tržište posebno je značajna činjenica da i u periodu vakuuma zbog zastoja proizvodnje, naša prodaja u Makedoniji nije drastično trpela budući da smo ponudu svih salona održavali dobrim snabdevanjem blagovremeno dopremljenih proizvoda iz Vranja - kaže Trajkovska.

- U Makedoniji prepoznaju kvalitet proizvoda koje nalaze samo u našim salonima. Kvalitet je pored kupaca prepoznala i stručna javnost što nam je potvrđeno i sa Arhitektonskog i Šumarskog fakulteta u Skoplju, kao i iz sajamska komisije koja će odlučivati o nagradama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik