Aerodrom Ljubljana: Nove linije za Zürich, Helsinki, London i Istanbul

Bez autora
Mar 29 2015

S Aerodroma Ljubljana od danas se može direktno putovati na 27 europskih destinacija. Swiss Air će između Ljubljane i Zuricha letjeti svakoga dana, počevši od danas. Turkish Airlines će dodati tri nova leta tjedno na liniji Ljubljana-Istanbul, a u ljetnoj sezoni se sa četiri leta tjedno za Helsinki vraća Finnair. Adria Airways uvodi letove za Stockholm i Berlin, a iz Maribora i liniju za London. U Stockholm će Adria letjeti dvaput tjedno, utorkom i četvrtkom. Prvi let u švedsku prijestolnicu će obaviti 23. travnja, a prvi let u Berlin gdje će letjeti ponedjeljkom, srijedom i petkom, 24. travnja.

Aerodrom Ljubljana: Nove linije za Zürich, Helsinki, London i IstanbulS Aerodroma Ljubljana od danas se može direktno putovati na 27 europskih destinacija.

Swiss Air će između Ljubljane i Zuricha letjeti svakoga dana, počevši od danas. Turkish Airlines će dodati tri nova leta tjedno na liniji Ljubljana-Istanbul, a u ljetnoj sezoni se sa četiri leta tjedno za Helsinki vraća Finnair.

Adria Airways uvodi letove za Stockholm i Berlin, a iz Maribora i liniju za London. U Stockholm će Adria letjeti dvaput tjedno, utorkom i četvrtkom. Prvi let u švedsku prijestolnicu će obaviti 23. travnja, a prvi let u Berlin gdje će letjeti ponedjeljkom, srijedom i petkom, 24. travnja.

Slovenski zračni prijevoznik će iz Maribora od 1. lipnja triput tjedno letjeti za London i zračnu luku Southend.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik