Pušten u rad novi pogon etiketiranja ambalaže u Pivari Tuzla

Bez autora
Mar 31 2015

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović danas je presijecanjem vrpce ozvaničio početak rada novog pogona za etiketiranje ambalaže u Pivari Tuzla. Prilikom obraćanja istakao je da ga veoma raduje svaka modernizacija proizvodnje i proizvodnih pogona jer se time poboljšava i kvalitet samog proizvoda. Takođe, naveo je da svakodnevnom kupovinom domaćih proizvoda pomažemo održavanje postojeće proizvodnje i stvaramo mogućnosti za kreiranjem novih radnih mjesta, kako bi se smanjila nezaposlenost u Bosni i Hercegovini. Istakao je da svako ulaganje u proizvodnju i ekonomiju znači stvaranje pozitivne klime i poziv za druge investitore da čine isto, s ciljem stvaranja povoljnijih uslova za život građana. Ceremoniji je prisustvovao i premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić, saopšteno je iz Gradske uprave Grada Tuzla.

Pušten u rad novi pogon etiketiranja ambalaže u Pivari TuzlaGradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović danas je presijecanjem vrpce ozvaničio početak rada novog pogona za etiketiranje ambalaže u Pivari Tuzla.

Prilikom obraćanja istakao je da ga veoma raduje svaka modernizacija proizvodnje i proizvodnih pogona jer se time poboljšava i kvalitet samog proizvoda.

Takođe, naveo je da svakodnevnom kupovinom domaćih proizvoda pomažemo održavanje postojeće proizvodnje i stvaramo mogućnosti za kreiranjem novih radnih mjesta, kako bi se smanjila nezaposlenost u Bosni i Hercegovini.

Istakao je da svako ulaganje u proizvodnju i ekonomiju znači stvaranje pozitivne klime i poziv za druge investitore da čine isto, s ciljem stvaranja povoljnijih uslova za život građana.

Ceremoniji je prisustvovao i premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić, saopšteno je iz Gradske uprave Grada Tuzla.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik