Francuske firme zainteresovane za kupovinu srpskih kompanija

Bez autora
Apr 01 2015

Ministar privrede u Vladi Republike Srbije Željko Sertić razgovarao je danas sa specijalnim izaslanikom Ministarstva spoljnih poslova Francuske za Balkan Alanom Rišarom o unapređenju ekonomske saradnje dveju zemalja. Sertić je tom prilikom objasnio da je završetak procesa privatizacije jedan od uslova ekonomskog oporavka u Srbiji, i istakao da Vlada čini konkretne poteze kako bi stvorila povoljan privredni ambijent. On je poručio da naša zemlja stoji na raspolaganju francuskim kompanijama i investitorima koji vide budućnost svog poslovanja u Srbiji. Rišar se posebno interesovao za učešće francuskih kompanija u procesu privatizacije u Srbiji, i potvrdio da su kompanije iz te zemlje zainteresovane za kupovinu pojedinih srpskih firmi iz više različitih delatnosti.

Francuske firme zainteresovane za kupovinu srpskih kompanijaMinistar privrede u Vladi Republike Srbije Željko Sertić razgovarao je danas sa specijalnim izaslanikom Ministarstva spoljnih poslova Francuske za Balkan Alanom Rišarom o unapređenju ekonomske saradnje dveju zemalja.

Sertić je tom prilikom objasnio da je završetak procesa privatizacije jedan od uslova ekonomskog oporavka u Srbiji, i istakao da Vlada čini konkretne poteze kako bi stvorila povoljan privredni ambijent.

On je poručio da naša zemlja stoji na raspolaganju francuskim kompanijama i investitorima koji vide budućnost svog poslovanja u Srbiji.

Rišar se posebno interesovao za učešće francuskih kompanija u procesu privatizacije u Srbiji, i potvrdio da su kompanije iz te zemlje zainteresovane za kupovinu pojedinih srpskih firmi iz više različitih delatnosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik