Premijera nove Kia Optime u New Yorku

Bez autora
Apr 01 2015

Od 2010. godine, kada su je premijerno predstavili na salonu u New Yorku, Optima je postala jedan od najvažnijih modela korejskog brenda i postala je njihov najprodavaniji model u SAD u zadnje tri godine. Pet godina kasnije Kia se vraća na staro mesto gde će 1. aprila premijerno pokazati potpuno novu atraktivnu limuzinu. Nova Optima obogatiće svoju ponudu motora, dok će kabina od sada biti još prostranija, a osim toga Kia će predstaviti premium pomagala i brojne tehnologije, koje dosad nismo videli u ovoj prestižnoj limuzini. Prodaja nove Optime u Evropi kreće krajem godine.

Premijera nove Kia Optime u New YorkuOd 2010. godine, kada su je premijerno predstavili na salonu u New Yorku, Optima je postala jedan od najvažnijih modela korejskog brenda i postala je njihov najprodavaniji model u SAD u zadnje tri godine.

Pet godina kasnije Kia se vraća na staro mesto gde će 1. aprila premijerno pokazati potpuno novu atraktivnu limuzinu.

Nova Optima obogatiće svoju ponudu motora, dok će kabina od sada biti još prostranija, a osim toga Kia će predstaviti premium pomagala i brojne tehnologije, koje dosad nismo videli u ovoj prestižnoj limuzini.

Prodaja nove Optime u Evropi kreće krajem godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik