TV Banat prva regionalna televizija koja prelazi na digitalno emitovanje

Bez autora
Apr 06 2015

TV Banat je prva regionalna televizija koja sutra u potpunosti prelazi na digitalno emitovanje televizijskog signala. Prvi datum prelaska na digitalno emitovanje zemaljskog televizijskog signala u Republici Srbiji je 15. april 2015. godine. Tog datuma će biti isključeni svi analogni predajnici u zoni raspodele Vršac.Dozvole za emitovanje u digitalnom formatu u regionu Vršca Regulatorno telo za elektronske medije izdalo je regionalnoj TV Banat, kao i dvema lokalnim televizijama, TV Lav plus i TV Viktorija.

TV Banat prva regionalna televizija koja prelazi na digitalno emitovanjeTV Banat je prva regionalna televizija koja sutra u potpunosti prelazi na digitalno emitovanje televizijskog signala.

Prvi datum prelaska na digitalno emitovanje zemaljskog televizijskog signala u Republici Srbiji je 15. april 2015. godine. Tog datuma će biti isključeni svi analogni predajnici u zoni raspodele Vršac.

Dozvole za emitovanje u digitalnom formatu u regionu Vršca Regulatorno telo za elektronske medije izdalo je regionalnoj TV Banat, kao i dvema lokalnim televizijama, TV Lav plus i TV Viktorija.

Pored ovih televizija građani će moći da prate i digitalne programe nacionalnog i pokrajinskog javnog servisa, kao i komercijalnih televizija sa nacionalnom pokrivenošću.

Tatjana Matić, državna sekretarka u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija izjavila je da su građani Vršca koji su se prijavili za subvencionisanu kupovinu STB uređaja, dobili vaučere na kućne adrese, kao i spiskove prodavnica u kojima mogu da ih realizuju. Ona je istakla da su trgovine dobro snabdevene i da su građani već počeli da preuzimaju uređaje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik