Royal grupa želi Adu Bojanu

Bez autora
Apr 15 2015

Pošto je propala priča o kupovini Kraljičine plaže, čini se da se Royal grupa iz UAE okrenula Ulcinju gdje se zainteresovala za kupovinu Ade Bojane. Predstavnici te moćne kompanije prošle sedmice su obišli ostrvo Ada, na ušću Bojane u more, kojim upravlja HTP "Ulcinjska rivijera". HTP Ulcinjska rivijera, kojoj je država većinski vlasnik, prema planovima, trebalo bi da se ove godine privatizuje. Crnogorska vlast čini sve da privoli Royal grupu da investira u Crnoj Gori. Tim povodom je juče u Emiratima boravio premijer Milo Đukanović gđe je razgovarao sa čelnicima te države. Dan ranije u poseti Emiratima bio je premijer Albanije Edi Rama.

Royal grupa želi Adu BojanuPošto je propala priča o kupovini Kraljičine plaže, čini se da se Royal grupa iz UAE okrenula Ulcinju gdje se zainteresovala za kupovinu Ade Bojane.

Kako prenosi Radio Televizije Crne Gore, predstavnici te moćne kompanije prošle sedmice su obišli ostrvo Ada, na ušću Bojane u more, kojim upravlja HTP "Ulcinjska rivijera", saznaje Portal Ul-info.

HTP Ulcinjska rivijera, kojoj je država većinski vlasnik, prema planovima, trebalo bi da se ove godine privatizuje.

Crnogorska vlast čini sve da privoli Royal grupu da investira u Crnoj Gori. Tim povodom je juče u Emiratima boravio premijer Milo Đukanović gđe je razgovarao sa čelnicima te države. Dan ranije u poseti Emiratima bio je premijer Albanije Edi Rama, piše RTCG.

Prodaji Kraljičine plaže, iza čega je stajala crnogorska vlada, više puta se usprotivila Socijaldemokratska partija, kao manja članica vladajuće koalicije, dok je njen predsednik Ranko Krivokapić veoma oštro govorio o prodaji tog kompleksa, iznoseći tvrdnje da "u tome ima i korupcije".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik