Ski centar Durmitor u novom pokušaju prodaje

Bez autora
Apr 16 2015

Stečajna uprava Ski centra Durmitor raspisala je novi oglas za prodaju hotela, zemljišta i 13 bungalova na Žabljaku, po početnoj cijeni od 1,8 miliona eura. Cijena je manja je za 200.000 eura u odnosu na prethodni tender. Ponude zainteresovanih građana i preduzeća mogu da se dostavljaju do 30. aprila, dok je njihovo otvaranje zakazano za 16. maj u prostorijama Ski centra Durmitor na Žabljaku. Prethodni oglas za prodaju imovine Ski centra Durmitor, koji je raspisan krajem januara, propao je jer nije bilo zainteresovanih. Stečajna uprava je potencijalnim kupcima ponudila hotel Durmitor, ukupne površine od 2.370 kvadratnih metara, zemljište od 36.750 kvadratnih metara, kao i tri tipa bungalova.

Ski centar Durmitor u novom pokušaju prodajeStečajna uprava Ski centra Durmitor raspisala je novi oglas za prodaju hotela, zemljišta i 13 bungalova na Žabljaku, po početnoj cijeni od 1,8 miliona eura.

Cijena je manja je za 200.000 eura u odnosu na prethodni tender. Ponude zainteresovanih građana i preduzeća mogu da se dostavljaju do 30. aprila, dok je njihovo otvaranje zakazano za 16. maj u prostorijama Ski centra Durmitor na Žabljaku.

Prethodni oglas za prodaju imovine Ski centra Durmitor, koji je raspisan krajem januara, propao je jer nije bilo zainteresovanih.

Stečajna uprava je potencijalnim kupcima ponudila hotel Durmitor, ukupne površine od 2.370 kvadratnih metara, zemljište od 36.750 kvadratnih metara, kao i tri tipa bungalova.

Hotel Durmitor čine suteren površine 660 kvadratnih metara, prizemlje od 707 kvadrata, prvi i drugi sprat od 694 kvadrata i potkrovlje od 313 kvadrata. Na prodaju je i osam većih bungalova, čija je površina od 54 do 61 kvadratni metar, četiri manja od po 36 kvadrata i jedan vanstandardni, od osam kvadrata.

Budući kupac ima obavezu da u radni odnos na neodređeno preuzme šest radnika preduzeća.

Stečajna uprava Ski centra Durmitor je sredinom februara 2013. godine raspisala prvi tender za prodaju hotela Durmitor sa pripadajućim zemljištem i 13 bungalova na Žabljaku, po početnoj cijeni od 6,55 miliona eura. Od tada je propalo nekoliko javnih nadmetanja, jer nije bilo zainteresovanih kupaca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik