Zec: Royal grupa planira gradnju aerodroma i deset hotela u Ulcinju

Bez autora
Apr 16 2015

Izvršni direktor HTP Ulcinjska rivijera Radomir Mikan Zec kazao je Dnevnim novinama da kompanija Rojal grupa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata planira da u Ulcinju izgradi aerodrom, a na Adi Bojani deset hotela sa pet i više zvjezdica. Arapski investitori koji su prošle sedmice obišli ostrvo Ada na ušću Bojane u more, prema riječima Zeca, obezbijedili bi posao za 500 do 1.500 radnika. Ukoliko posao bude dogovoren, Royal grupa će osposobiti putnu infrastrukturu u ovom dijelu primorja, čime će se poboljšati saobraćajna povezanost Ulcinja sa ostalim dijelom države, ali i svijeta. Takva investicija unaprijedila bi kapacitet poljoprivrede i trgovine i povećala kvalitet turističke ponude, istakao je Zec.

Zec: Royal grupa planira gradnju aerodroma i deset hotela u UlcinjuIzvršni direktor HTP Ulcinjska rivijera Radomir Mikan Zec kazao je Dnevnim novinama da kompanija Rojal grupa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata planira da u Ulcinju izgradi aerodrom, a na Adi Bojani deset hotela sa pet i više zvjezdica.

Arapski investitori koji su prošle sedmice obišli ostrvo Ada na ušću Bojane u more, prema riječima Zeca, obezbijedili bi posao za 500 do 1.500 radnika.

“Ukoliko posao bude dogovoren, Royal grupa će osposobiti putnu infrastrukturu u ovom dijelu primorja, čime će se poboljšati saobraćajna povezanost Ulcinja sa ostalim dijelom države, ali i svijeta. Takva investicija unaprijedila bi kapacitet poljoprivrede i trgovine i povećala kvalitet turističke ponude”, istakao je Zec.

Interesovanje za milionska ulaganja u Ulcinj Arapi su pokazali nakon što su nedavno odustali od kupovine Kraljičine plaže između Budve i Bara, i izgradnje luksuznog turistič-kog kompleksa na tom lokalitetu, vrijednog 180 miliona eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik