Naši spa hoteli među najboljim na svetu

Bez autora
Apr 16 2015

Spa hoteli u Srbiji su 16. na svetu, a sedmi u Evropi. Prešišali smo Grčku i Ameriku. Hotelski pretraživač Trivago objavio je istraživanje prema kojem se Srbija našla na 16. mestu na listi koja rangira zemlje prema kvalitetu spa hotela. Sa ocenom 82,67 Srbija se našla ispred Grčke i SAD, a kada se uzmu u obzir samo evropske države, onda je naša zemlja na toj lestvici rangirana na sedmom mestu, saopštio je danas Trivago. Najbolji spa hotel u Srbiji sa pet zvezdica je hotel Square Nine iz Beograda. Ovaj hotel ocenjen je visokom korisničkom ocenom 89, imajući u vidu da je najbolja moguća ocena 100. Najbolje ocenjen hotel u kategoriji četiri zvezdice zauzeo je hotel Zira iz Beograda, sa ocenom 89, dok je najbolji hotel sa tri zvezdice - hotel Aleksandar iz Niša sa ocenom 81.

Naši spa hoteli među najboljim na svetuSpa hoteli u Srbiji su 16. na svetu, a sedmi u Evropi. Prešišali smo Grčku i Ameriku.

Hotelski pretraživač Trivago objavio je istraživanje prema kojem se Srbija našla na 16. mestu na listi koja rangira zemlje prema kvalitetu spa hotela.

Sa ocenom 82,67 Srbija se našla ispred Grčke i SAD, a kada se uzmu u obzir samo evropske države, onda je naša zemlja na toj lestvici rangirana na sedmom mestu, saopštio je danas Trivago.

Najbolji spa hotel u Srbiji sa pet zvezdica je hotel Square Nine iz Beograda. Ovaj hotel ocenjen je visokom korisničkom ocenom 89, imajući u vidu da je najbolja moguća ocena 100.

Najbolje ocenjen hotel u kategoriji četiri zvezdice zauzeo je hotel Zira iz Beograda, sa ocenom 89, dok je najbolji hotel sa tri zvezdice - hotel Aleksandar iz Niša sa ocenom 81.

Trivago je hotelski pretraživač koji upoređuje cene hotelskih smeštaja više od 700.000 hotela sa više od 175 sajtova za rezervaciju. Pretraživač je osnovan 2005. godine u Diseldorfu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik