U Zadru svjetska premijera prestižnog BMW-a

Bez autora
Apr 19 2015

Svjetska medijska premijera BMW-a serije 2 Gran Tourer, tijekom koje se očekuje više od 300 novinara iz 35 zemalja svijeta, počela je na tri lokacije u središtu Zadra i trajat će dva tjedna, izvijestio je generalni zastupnik BMW-a za Hrvatsku Tomić & Co. Riječ je o prvoj svjetskoj medijskoj premijeri neke premium automobilske marke u Hrvatskoj, a odvija se kod instalacije Pozdrav suncu, Forumu i na Trgu Petra Zoranića te posebno izgrađenom pontonu u uvali Jazine. Prve grupe novinara stigle su iz Njemačke i Velike Britanije. BMW-ova svjetska medijska premijera sigurno se može ubrojiti u jedan od važnijih ovogodišnjih promotivnih događaja za hrvatski turizam, ocjenjuje predsjednik Uprave Tomić & Co Franjo Tomić. S novim modelom BMW-a serije 2 Gran Tourer bavarski proizvođač ponudio je tržišnu inovaciju u obliku prvoga "premium" vozila kompaktne klase.

U Zadru svjetska premijera prestižnog BMW-aSvjetska medijska premijera BMW-a serije 2 Gran Tourer, tijekom koje se očekuje više od 300 novinara iz 35 zemalja svijeta, počela je na tri lokacije u središtu Zadra i trajat će dva tjedna, izvijestio je generalni zastupnik BMW-a za Hrvatsku Tomić & Co.

Riječ je o prvoj svjetskoj medijskoj premijeri neke premium automobilske marke u Hrvatskoj, a odvija se kod instalacije Pozdrav suncu, Forumu i na Trgu Petra Zoranića te posebno izgrađenom pontonu u uvali Jazine. Prve grupe novinara stigle su iz Njemačke i Velike Britanije.

BMW-ova svjetska medijska premijera sigurno se može ubrojiti u jedan od važnijih ovogodišnjih promotivnih događaja za hrvatski turizam, ocjenjuje predsjednik Uprave Tomić & Co Franjo Tomić.

S novim modelom BMW-a serije 2 Gran Tourer bavarski proizvođač ponudio je tržišnu inovaciju u obliku prvoga "premium" vozila kompaktne klase.

Proizvodnja BMW serije 2 Gran Tourer počela je u ožujku, a početak prodaje očekuje se u lipnju ove godine. Kupci mogu birati između dva benzinska i tri dizelska motora. Na raspolaganju im je i model s pogonom na četiri kotača.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik