Francuski "Hačinson" uskoro u Rumi

Bez autora
Apr 19 2015

U opštini Ruma danas će biti potpisan Ugovor o prenosu svojine nad zemljištem koje će biti ustupljeno kompaniji "Hačinson", francuskom proizvođaču gumenih delova za autoindustriju. Ugovor će u Gradskoj kući potpisati predsednik opštine Ruma Slađan Mančić i direktor Direkcije za imovinu Jovan Vorkapić, saopšteno je iz opštine Ruma.Hačinson treba da otvori 200 radnih mesta na teritoriji rumske opštine i u velikoj meri doprinese smanjenju nezaposlenosti, a Vlada Srbije obavezala se da će za potrebe ovog investitora finansirati prečistač vredan oko 950.000 evra.

Francuski "Hačinson" uskoro u RumiU opštini Ruma danas će biti potpisan Ugovor o prenosu svojine nad zemljištem koje će biti ustupljeno kompaniji "Hačinson", francuskom proizvođaču gumenih delova za autoindustriju.

Ugovor će u Gradskoj kući potpisati predsednik opštine Ruma Slađan Mančić i direktor Direkcije za imovinu Jovan Vorkapić, saopšteno je iz opštine Ruma.

Hačinson treba da otvori 200 radnih mesta na teritoriji rumske opštine i u velikoj meri doprinese smanjenju nezaposlenosti, a Vlada Srbije obavezala se da će za potrebe ovog investitora finansirati prečistač vredan oko 950.000 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik