Na prodaju imovina "21. oktobra"

Bez autora
Apr 19 2015

Agencija za privatizaciju objavila je danas javne pozive za prikupljanje ponuda za prodaju imovine preduzeća "21. oktobar" iz Kragujevca. Oglašena je prodaja topionice i matične lokacije tog preduzeća za proizvodnju auto delova, uz pravo učešća na javnom nadmetanju svih domaćih i stranih fizičkih i pravnih lica. Početna cena po kojoj se nudi topionica je 660.614 evra, dok se matična lokacija firme nudi po početnoj ceni od 8,9 miliona evra, a rok za podnošenje ponuda je 27. maj. Otkup prodajne dokumentacije trajaće od 20. aprila do 21. maja, otvaranje prijava je predviđeno za 29. maj, a otvaranje ponuda za 11. jun.

Na prodaju imovina "21. oktobra"Agencija za privatizaciju objavila je danas javne pozive za prikupljanje ponuda za prodaju imovine preduzeća "21. oktobar" iz Kragujevca.

Oglašena je prodaja topionice i matične lokacije tog preduzeća za proizvodnju auto delova, uz pravo učešća na javnom nadmetanju svih domaćih i stranih fizičkih i pravnih lica.

Početna cena po kojoj se nudi topionica je 660.614 evra, dok se matična lokacija firme nudi po početnoj ceni od 8,9 miliona evra, a rok za podnošenje ponuda je 27. maj.

Otkup prodajne dokumentacije trajaće od 20. aprila do 21. maja, otvaranje prijava je predviđeno za 29. maj, a otvaranje ponuda za 11. jun.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik