Inicijativa za izgradnju fabrike za uvoz repariranih pametnih telefona

Bez autora
Apr 20 2015

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije Snežana Bogosavljević-Bošković razgovarala je danas sa ambasadorom SAD u Srbiji Majklom Kirbijem i predstavnicima američke kompanije "Klover", kojima je predstavila dalje planove investiranja u Srbiju i mogućnosti buduće saradnje.U razgovoru je bilo reči o aktuelnim pitanjima iz sektora poljoprivrede vezanim za agrarnu politiku, kao i o pitanjima iz oblasti stočarstva. Kompanija "Klover" posluje u Srbiji i ima izgrađene kapacitete za reciklažu toner kaseta.

Inicijativa za izgradnju fabrike za uvoz repariranih pametnih telefonaMinistar poljoprivrede i zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije Snežana Bogosavljević-Bošković razgovarala je danas sa ambasadorom SAD u Srbiji Majklom Kirbijem i predstavnicima američke kompanije "Klover", kojima je predstavila dalje planove investiranja u Srbiju i mogućnosti buduće saradnje.

U razgovoru je bilo reči o aktuelnim pitanjima iz sektora poljoprivrede vezanim za agrarnu politiku, kao i o pitanjima iz oblasti stočarstva.

Kompanija "Klover" posluje u Srbiji i ima izgrađene kapacitete za reciklažu toner kaseta.

Na sastanku je predstavljena inicijativa za izgradnju fabrike za uvoz repariranih pametnih telefona, ali i njihovu reparaciju, navodi se u saopštenju Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik