Građanima dosad otpisana 23 milijuna kuna dugova

Bez autora
Apr 21 2015

Ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić posjetila je Službu za otpis dugova pri Centru za socijalnu skrb Zagreb, koja zaprima i obrađuje zahtjeve za otpis dugova građanima koji zadovoljavaju uvjete B kriterija. U Registru otpisa duga na današnji je dan izdano 30.006 pregleda, kod vjerovnika evidentirano je 9.461 od čega je 6.095 odobreno. Dosadašnji ukupan iznos otpisa duga za 6.095 odobrenih zahtjeva je 23 milijuna kuna. Građani imaju pravo podnositi zahtjeve centrima za socijalnu skrb sve do 30. lipnja 2015. Građani koji zahtjev za otpis dugova podnose prema kriteriju B moraju se obratiti jednom od pet ovlaštenih centara za socijalnu skrb ovisno o mjestu prebivališta te dostaviti zahtjev za otpis duga, pregled duga te potvrdu općinskog suda o vlasništvu nekretnina. Navedena dokumentacija može se dostaviti osobno ili poštom.

Građanima dosad otpisana 23 milijuna kuna dugovaMinistrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić posjetila je Službu za otpis dugova pri Centru za socijalnu skrb Zagreb, koja zaprima i obrađuje zahtjeve za otpis dugova građanima koji zadovoljavaju uvjete B kriterija.

U Registru otpisa duga na današnji je dan izdano 30.006 pregleda, kod vjerovnika evidentirano je 9.461 od čega je 6.095 odobreno. Dosadašnji ukupan iznos otpisa duga za 6.095 odobrenih zahtjeva je 23 milijuna kuna.

Građani imaju pravo podnositi zahtjeve centrima za socijalnu skrb sve do 30. lipnja 2015.

Građani koji zahtjev za otpis dugova podnose prema kriteriju B moraju se obratiti jednom od pet ovlaštenih centara za socijalnu skrb ovisno o mjestu prebivališta te dostaviti zahtjev za otpis duga, pregled duga te potvrdu općinskog suda o vlasništvu nekretnina. Navedena dokumentacija može se dostaviti osobno ili poštom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik