Svaki treći kupac poršea u Kini je žena

Bez autora
Apr 21 2015

Više od trećina kupaca automobila marke "porše" u Kini su žene. Četvrtina ukupne proizvodnje automobila "porše" proda se u Kini, kaže portparol nemačke kompanije luksuznih automobila, na marginama Sajma automobila u Šangaju.Spotski modeli sa dvoja vrata "911", "bokster" i "kajman" nisu toliko traženi u Kini, gde se proda osmina godišnje proizvodnje ovih modela, ostalo uglavnom ide na tržište SAD, Nemačke i Velike Britanije.

Svaki treći kupac poršea u Kini je ženaViše od trećina kupaca automobila marke "porše" u Kini su žene.

Četvrtina ukupne proizvodnje automobila "porše" proda se u Kini, kaže portparol nemačke kompanije luksuznih automobila, na marginama Sajma automobila u Šangaju.

Spotski modeli sa dvoja vrata "911", "bokster" i "kajman" nisu toliko traženi u Kini, gde se proda osmina godišnje proizvodnje ovih modela, ostalo uglavnom ide na tržište SAD, Nemačke i Velike Britanije, prenose belgijski mediji.

Manja zainteresovanost Kineza za sportske modele, i preferiranje onih luksuznih, posebno "kajena" i "makana", koji su dobri za vožnju po vrućini, objašnjava se saobraćajnim gužvama u najmnogoljudnijoj zemlji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik