Najluksuzniji hotelski prevoz na svetu

Bez autora
Apr 23 2015

Pred vama je najluksuzniji hotelski prevoz na svetu! Upravo tako bi se mogao okarakterisati „boing 757“ koji će vas u okviru fantastičnog aranžmana vrednog 132.000 dolara, 24 dana voziti od hotela do hotela lanca "Four Seasons". „Ukrasni papir“ je skinut sa prvog svetskog hotelskog privatnog aviona.I jedino što nema apartman za mladence (na sreću ostalih putnika), ali sve ostalo što „boing 757“ kanadskog lanca hotela i odmarališta "Four Seasons" (četiri godišnja doba) ima odgovara visokim hotelskim standardima.

Najluksuzniji hotelski prevoz na svetuPred vama je najluksuzniji hotelski prevoz na svetu! Upravo tako bi se mogao okarakterisati „boing 757“ koji će vas u okviru fantastičnog aranžmana vrednog 132.000 dolara, 24 dana voziti od hotela do hotela lanca "Four Seasons".

„Ukrasni papir“ je skinut sa prvog svetskog hotelskog privatnog aviona.

I jedino što nema apartman za mladence (na sreću ostalih putnika), ali sve ostalo što „boing 757“ kanadskog lanca hotela i odmarališta "Four Seasons" (četiri godišnja doba) ima odgovara visokim hotelskim standardima, prenosi Si-En-En.

Sav luksuz objekta sa pet zvezdica je tu, samo na visini od 9.000 metara.

Kompanija sa sedištem u Torontu je upravo objavila prve snimke i fotografije koji prikazuju unutrašnjost njihove uskotrupne letelice.

Odlikuje je „kavijar i šampanjac“ dekor sa 52 sedišta, bolje reći fotelje.

I sve su ručno opšivene kožom. Vuneni tepisi su takođe ručni rad.

Verovali ili ne, poseduje čak 150 sedišta manje od standardnog komercijalnog „boinga 757“.

Spoljašnjost je elegantno crna sa "Four Seasons" logom na repnom stabilizatoru.

Šefovi kuhinje su deo posade

Putnike opslužuje posada koja je obučena u duhu hotelskog osoblja, uključujući i izvršnog šefa kuhinje, sos-šefa, konsijerža i menadžera za usluge gostiju.

Šef kuhinje Keri Sirs kaže da bi gosti trebalo da očekuju isti nivo usluge kao i u njihovim hotelima. I mini-bar im stvarno nije potreban!

„Jedina razlika je što bi povremeno mogli da se protresemo u slučaju turbulencije!“

Trenutno primaju rezervacije za putovanja oko sveta u 2016. godini.

Prvi planirani „izlet“ trajaće 24 dana. Prva od devet destinacija je Los Anđeles, a put oko sveta završava se u Londonu.

Cena je prava sitnica – 132.000 dolara po osobi!

Da bi vam „bilo lakše“ navešćemo vam mesta na kojima „staje“ i pruža vam "Four Seasons" hotelski smeštaj: Havaji, Bora Bora, Sidnej, severni Tajland, Mumbaj i Istanbul.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik