ELIOS otvorio najveći salon rasvjete u BiH

Bez autora
Apr 26 2015

Kompanija ELIOS iz Banjaluke otvorila je u srijedu, 22. aprila, najveći salon rasvjete u BiH i to u Ulici Novaka Pivaševića 14c, gdje se nalazi i njihova veleprodaja, kao i diskontna prodaja. Drugi novitet, koji svojim vjernim kupcima donosi kompanija ELIOS u 25. godini postojanja, je maloprodajni objekat u Ulici Svetozara Markovića 5d, u Banjaluci, kod "starog hrasta". Kako su rekli iz ELIOSA, oba objekta imaće radno vrijeme od osam do 20 časova, a subotom od osam do 16 časova. Specifičnost oba objekta sadrži se u tome što je izložen program "Philipsa", našeg poslovnog partnera već 20 godina. Mi smo ovlašteni distributer za BiH "Philips" izvora svjetlosti - sijalica, unutrašnje, vanjske, dekorativne i specijalne rasvjete, naveli su iz ove kompanije.

ELIOS otvorio najveći salon rasvjete u BiHKompanija ELIOS iz Banjaluke otvorila je u srijedu, 22. aprila, najveći salon rasvjete u BiH i to u Ulici Novaka Pivaševića 14c, gdje se nalazi i njihova veleprodaja, kao i diskontna prodaja.

Drugi novitet, koji svojim vjernim kupcima donosi kompanija ELIOS u 25. godini postojanja, je maloprodajni objekat u Ulici Svetozara Markovića 5d, u Banjaluci, kod "starog hrasta". Kako su rekli iz ELIOSA, oba objekta imaće radno vrijeme od osam do 20 časova, a subotom od osam do 16 časova.

"Specifičnost oba objekta sadrži se u tome što je izložen program 'Philipsa', našeg poslovnog partnera već 20 godina. Mi smo ovlašteni distributer za BiH 'Philips' izvora svjetlosti - sijalica, unutrašnje, vanjske, dekorativne i specijalne rasvjete", naveli su iz ove kompanije.

Prema njihovim riječima, svi proizvodi su deklarisani, provjerenog i maksimalnog kvaliteta, a to, kako kažu, naglašavaju jer se na tržištu BiH pojavljuju slični proizvodi nepoznatih proizvođača, koji ne zadovoljavaju naznačene norme. Tako se u salonu rasvjete ELIOS može vidjeti nekoliko stotina izloženih svjetiljki, njihov oblik, veličina i kvalitet svjetla, u skladu s njihovim sloganom "Da noć bude dan". Osim toga, u njihovim prodajnim prostorima mogu se naći i sva oprema i potrebni materijal za izvođenje elektroinstalaterskih radova. Inače, ELIOS je jedan od najvećih uvoznika kablova sa tržišta Srbije i Zapadne Evrope, kako sklopne tehnike, instalacionog programa, tako i elektrogalanterije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik