Dioničari Triglava 9. lipnja o dividendi

Bez autora
Apr 26 2015

Skupština dioničara Triglava odlučivat će 9. lipnja o raspodjeli lanjske dobiti. Predviđena je isplata dividende od 2,5 eura po dionici, 80 centi više nego godinu ranije. Riječ je o dividendi koja uključuje dividendu koja je u skladu s dividendnom politikom (1,25 eura bruto po dionici) te izvanrednu dividendu koju omogućuje visina raspoloživog kapitala Grupe Triglav (1,265 eura bruto). Zavarovalnica Triglav lani je neznatno smanjila opseg prikupljenih premija, ali je čistu dobit koja je iznosila 85,7 milijuna eura povećao za 23 posto u odnosu na prethodnu godinu i bio 31 posto više od plana.

Dioničari Triglava 9. lipnja o dividendiSkupština dioničara Triglava odlučivat će 9. lipnja o raspodjeli lanjske dobiti.

Predviđena je isplata dividende od 2,5 eura po dionici, 80 centi više nego godinu ranije. Riječ je o dividendi koja uključuje dividendu koja je u skladu s dividendnom politikom (1,25 eura bruto po dionici) te izvanrednu dividendu koju omogućuje visina raspoloživog kapitala Grupe Triglav (1,265 eura bruto).

Zavarovalnica Triglav lani je neznatno smanjila opseg prikupljenih premija, ali je čistu dobit koja je iznosila 85,7 milijuna eura povećao za 23 posto u odnosu na prethodnu godinu i bio 31 posto više od plana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik