Kinezi bi da grade autoput Valona-Podgorica

Bez autora
Apr 26 2015

Predstavnici jednog kineskog konzorcijuma trebalo bi narednih dana da predstave vladama Crne Gore i Albanije prijedlog za izgradnju autoputa od Valone do Podgorice. Riječ je o dionici jadransko-jonske magistrale, saznaje portal Ul-info. Crna Gora bi dobila autoput od Bara do Podgorice, dužine 45 kilometara Ono što je za Crnu Goru posebno značajno, tvrde ponuđači, jeste što bi, Crna Gora na ovaj način praktično dobila autoput od Bara do Podgorice, dužine 45 kilometara, odnosno prvu dionicu na autoputu Bar-Boljare. Kinezi su saopštili da bi u čitav projekat krenuli uz koncesiju. Oni su već uradili pripremnu studiju sa kojom su upoznali ministre saobraćaja ovih dviju zemalja, Ivana Brajovića i Edmonda Hadžinasta.

Kinezi bi da grade autoput Valona-PodgoricaPredstavnici jednog kineskog konzorcijuma trebalo bi narednih dana da predstave vladama Crne Gore i Albanije prijedlog za izgradnju autoputa od Valone do Podgorice.

Riječ je o dionici jadransko-jonske magistrale, saznaje portal Ul-info. Crna Gora bi dobila autoput od Bara do Podgorice, dužine 45 kilometara

Ono što je za Crnu Goru posebno značajno, tvrde ponuđači, jeste što bi, Crna Gora na ovaj način praktično dobila autoput od Bara do Podgorice, dužine 45 kilometara, odnosno prvu dionicu na autoputu Bar-Boljare.

Kinezi su saopštili da bi u čitav projekat krenuli uz koncesiju.

Oni su već uradili pripremnu studiju sa kojom su upoznali ministre saobraćaja ovih dviju zemalja, Ivana Brajovića i Edmonda Hadžinasta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik