Simpo oprema Hilton hotele

Bez autora
Apr 27 2015

Srpski proizvođač nameštaja „Simpo“ potpisao je danas u Podgorici sa lancem hotela „Hilton“ ugovor za opremanje nameštajem tih objekata, vredan oko 4,5 miliona evra. Državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanovć rekao je ovim povodom da je država je u prethodnom periodu uložila puno napora na konsolidaciji „Simpa“ i izrazio zadovoljstvo što kompanija potpisala ovako značajan ugovor. Ovaj posaao će kompaniji u finasiskom smislu svakako dobro doći, a u smislu referenci, mogao bi „Simpo“ da podgne na pijedistal, rekao je Stevanović i dodao da sa dobrom preporukom, kompanija ima bolje šanse u trci za naredne poslove. Državni sekretar je objasnio da će se posao opremanja Hilton hotela u Crnoj Gori raditi u tri faze - prva je vredna više od dva miliona, a druga i treća oko 2,5 miliona evra. Kako je rekao, posao će biti završen do kraja godine.

Simpo oprema Hilton hoteleSrpski proizvođač nameštaja „Simpo“ potpisao je danas u Podgorici sa lancem hotela „Hilton“ ugovor za opremanje nameštajem tih objekata, vredan oko 4,5 miliona evra.

Državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanovć rekao je ovim povodom da je država je u prethodnom periodu uložila puno napora na konsolidaciji „Simpa“ i izrazio zadovoljstvo što kompanija potpisala ovako značajan ugovor.

Ovaj posaao će kompaniji u finasiskom smislu svakako dobro doći, a u smislu referenci, mogao bi „Simpo“ da podgne na pijedistal, rekao je Stevanović i dodao da sa dobrom preporukom, kompanija ima bolje šanse u trci za naredne poslove.

Državni sekretar je objasnio da će se posao opremanja Hilton hotela u Crnoj Gori raditi u tri faze - prva je vredna više od dva miliona, a druga i treća oko 2,5 miliona evra. Kako je rekao, posao će biti završen do kraja godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik