Sedam dana za prijavu biznis ideje

Bez autora
May 02 2015

Nevladina organizacija Mreža za poslovni razvoj, sa UNESCO-vim Centrom za mir i Američkom privrednom komorom, a uz podršku Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada, organizuje takmičenje za najbolju biznis ideju koja će biti nagrađena donatorskim sredstvima. Krajnji rok za slanje biznis ideja je 7. maj. Ideje treba slati na e-mail adresu info@mpr-global.com. Stručni žiri će odabrati deset najboljih ideja čiji će autori pohađati obuku za pisanje biznis planova, koju će voditi Gi Đoken, izvršni direktor UNESCO-vog Centra za mir nakon čega će se, sredinom maja, održati finale koje će dati pobjednika ovog takmičenja.

Sedam dana za prijavu biznis idejeNevladina organizacija Mreža za poslovni razvoj, sa UNESCO-vim Centrom za mir i Američkom privrednom komorom, a uz podršku Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada, organizuje takmičenje za najbolju biznis ideju koja će biti nagrađena donatorskim sredstvima. Krajnji rok za slanje biznis ideja je 7. maj.

Ideje treba slati na e-mail adresu info@mpr-global.com.

Stručni žiri će odabrati deset najboljih ideja čiji će autori pohađati obuku za pisanje biznis planova, koju će voditi Gi Đoken, izvršni direktor UNESCO-vog Centra za mir nakon čega će se, sredinom maja, održati finale koje će dati pobjednika ovog takmičenja.

Iz Biroa pozivaju sve zainteresovane da prijave svoje biznis ideje i učestvuju u ovom takmičenju. Za sve informacije zainteresovani mogu kontaktirati Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici na telefon 020/226 444.

Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada i „Mreža za poslovni razvoj“ nastavljaju uspješnu saradnju kroz realizaciju i ovog projekata, navodi se u saopštenju.

Podsjećaju da je do sada, u okviru Škole poslovnih vještina organizovan niz veoma korisnih i posjećenih predavanja eminentnih stručnjaka iz mnogih oblasti, poput advokatice Ane Đukanović, glavnog pregovarača sa EU Andrije Pejovića, glavnog ekonomiste Centralne banke Nikole Fabrisa, svjetski poznatog predavača u oblasti liderstva Ričarda Lamba i drugih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik