Finska kompanija SISU preuzima FAP

Bez autora
May 03 2015

Ministar privrede u Vladi Republike Srbije Željko Sertić potvrdio je danas da će najverovatnije u naredna dva dana Agencija za privatizaciju objaviti da je privatizacija FAP-a iz Priboja uspešno obavljena, jer je finska kompanija SISU ispunila uslove konkursa. Sertić je podsetio na to da se na konkurs za privatizaciju FAP-a prijavila jedino pomenuta finska kompanija i da će ona nakon objave doći u Priboj i zvanično preuzeti pogone koji su bili predmet privatizacije. On je istakao da će na ovaj način i drugi delovi pribojske fabrike, koji nisu bili predmet privatizacije, imati mogućnost i veću šansu da pronađu svoje partnere.

Finska kompanija SISU preuzima FAPMinistar privrede u Vladi Republike Srbije Željko Sertić potvrdio je danas da će najverovatnije u naredna dva dana Agencija za privatizaciju objaviti da je privatizacija FAP-a iz Priboja uspešno obavljena, jer je finska kompanija SISU ispunila uslove konkursa.

Sertić je podsetio na to da se na konkurs za privatizaciju FAP-a prijavila jedino pomenuta finska kompanija i da će ona nakon objave doći u Priboj i zvanično preuzeti pogone koji su bili predmet privatizacije.

On je istakao da će na ovaj način i drugi delovi pribojske fabrike, koji nisu bili predmet privatizacije, imati mogućnost i veću šansu da pronađu svoje partnere.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik